Wie is Vita-Novalis?

Even voorstellen: 

Mijn naam is Marion Antonis, eigenaresse van Vita-Novalis. Na 25 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, besloot ik een andere richting in te slaan. Na diverse opleidingen heb ik van 2005 tot 2012 een hele drukke natuurgeneeskundige praktijk gehad, een gemiddelde werkweek was meestal 60 a 70 uur per week. Ik gaf behandelingen met colon hydrotherapie, orthomoleculaire geneeswijzen en darmtherapie. Ik deed ook toen al laboratorium-onderzoek, en met zelfstandige bloedafname voor diverse laboratoria. 2012 werd een jaar van bezinning, is dit waar ik blij van word, wat wil ik wel graag doen, en na ruim 1 jaar genoten te hebben van mijn vrijheid en na diverse (ook spirituele) opleidingen, heb ik besloten alleen nog te werken zoals ik het, t liefste doe. Niet meer zoveel uren maken, maar mijn tijd nemen om mijn clienten echt te leren kennen om hierna een uitgebreid advies te kunnen geven na bloed, ontlasting en urineonderzoek, gericht op orthomoleculaire en darmtherapie, maar ook m.b.t. ascentie en zielegroei, persoonlijke ontwikkeling en levensbeschouwing.

Waarom Vita-Novalis?
Mijn gezondheid was niet altijd vanzelfsprekend. Ik ben 5 jaar lang ziek geweest van vermoeidheid, of wel het chronisch vermoeidheidssyndroom. Ondanks vele bezoeken aan artsen/specialisten werd er maar geen oorzaak gevonden. Daar ik vastbesloten was om weer gezond te worden, ben ik in 2002 op mijn minder slechte dagen gestart met een opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer. En al heel snel werd mij duidelijk dat er een verband bestaat tussen stress, onverwerkte emoties, boosheid, gekwetst zijn en pijnmomenten, leefgewoonten, voeding en lichamelijke klachten. Dit was het begin, mijn nieuwe leven (Vita-Novalis) was begonnen. 

Opleidingen

·         Orthomoleculair voedingsdeskundige

·         Colon hydro-therapeut

·         Darmtherapeut

·         Laboratoriumdiagnostiek

·         HBO anatomie/fysiologie/pathologie

·         Oligo-therapie

·         LBA (levend bloedanalyse)

·         Klassiek masseuse, gespecialiseerd in manuele lymfedrainage

·         Ayurveda en ontgiften

·         Orthomoleculaire geneeswijzen volgens de P.N.E.I.

·         vervolg specialisatie Darmtherapie

·         Kruidengeneeskunde HBO

·         Bach bloesemremedies

·         E.H.B.O. en reanimatie

·         omgaan met energie

·         Vergeving coachen 

·         workshop Jassentechniek 

·         krachtverbindingen

·         BrainQ therapeut

.         Microscopisch morfologisch bloedonderzoek vlg Prof. Enderlein bij Ron Havenaar

.         Sanum Isopathie bij Herman Reynaert Research ingenieur van Nasa-Systems

  

Mijn behandeling start na onderzoek, vanuit de P.N.E.I. de Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie, de wetenschap die zich bezig houdt met de relaties en verbanden tussen gedrag, het brein, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de hormonen. Klachten of ziek zijn kunnen ontstaan, wanneer een van deze uit balans is.